Project Jong 9150 is een unieke samenwerking tussen de jeugdwerking van KSVE Bazel en KJV Kruibeke. Alle jeugdploegen van beide clubs zullen door 1 jeugdbestuur worden georganiseerd onder de naam Project Jong 9150. De ploegen van beide clubs blijven wel ingeschreven onder Bazel en Kruibeke. Op 2 september werd er onder grote belangstelling een ploegenvoorstelling gedaan van het initiatief (zie ook artikel Het Nieuwsblad: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230903_93717528)

Het samenbrengen van alle jeugd van Bazel en Kruibeke, alle jeugdtrainers, het volledige jeugdbestuur en de accommodatie van beide clubs geeft enorme voordelen voor al onze spelers en ouders. Het gebruik van de kunstgrasterreinen op sportcomplex Kerkeputte, het beschermen en niet overbespelen van de grasvelden aan sporthal De Dulpop en in de Patrijzenweg, het kunnen samentrainen per leeftijd met een grotere begeleiding van de trainers en de nieuwe organisatie met heel wat frisse impulsen zijn daar enkele voorbeelden van.

Hebt u interesse om uw kind in te schrijven of om als jeugdtrainer of in een andere hoedanigheid Project Jong 9150 te ondersteunen, gelieve contact op te nemen met onze TVJO Marco Cuyt (0474 249 552) of TVJO Pieter De Bot (0484 96 27 11) of stuur ons een mail via projectjong9150@gmail.com.