Onze U9 konden zaterdag 30 april de finale van de Waaslandcup spelen op de terreinen van White Boys, ze gingen strijdend ten onder met 12-8 tegen Melsele maar wat een glansprestatie! Proficiat aan trainers Patrick en Philippe en onze Bazelse leeuwen van U9! Ook onze U13 en U15 ploeg raakten tot in de halve finale maar konden niet doorstoten ondanks 2 hele goede wedstrijden: U15 verloor met 3-1 van de provinciale U15 van Haasdonk (dat in de finale met 1-9 cijfers van de provinciale van Vrasene zou verliezen), U13 verloor met 3-2 van de latere winnaar Sinaai (die Vrasene met 1-3 klopten). Ook hier proficiat aan trainers Dieno en Gregy van U13 en trainers Erol en Marco van U15.
Boven vlnr: trainer Patrick Verhelst, trainer Philippe De Strooper en afgevaardigde Geert Vanhove
Midden vlnr: Noah Van De Casteele, Leon De Strooper, Ensar Agar en Christian Kalu
Onder vlnr: Seppe Claus, Oscar Vanhove, Seppe Eeckhoudt en Elmedin Beraj