Onze U15A speelden afgelopen weekend op het veld van SK Beveren opnieuw kampioen. Ze wonnen hun match met 0-6 en kunnen met nog 2 wedstrijden te spelen niet meer ingehaald worden. Een huzarenstukje waar we moeten teruggaan naar 1994-1995 toen ons clubicoon Frankie Bressinck 4 jaar op rij kampioen speelde. Huidig jeugdtrainer van U15A Marco Cuyt was toen zelf jeugdspeler bij Bazel. We zijn alleszins trots om opnieuw een gouden lichting aan het werk te zien. Onze U15B ploeg met trainer Erol Görgec kan overigens hetzelfde presteren als ze de komende 2 wedstrijden op rij winnen.
Boven vlnr: trainer Marco Cuyt, Seth Brijs, Ray Nyamwinga, Amadou Bah, Mauro Van Goeye, Quinten Dekoning, Robbe Mallentjer, kapitein Thor Ledent, Robbe Kets, Tuur Kegels
Onder vlnr: Warre Van Dosselaer, Jordy De Winter, Zeno Brack, Joni Lammens, Yuel Yemane Abrham, Quinten Poortmans, Jerom Joossen-Meyvis, Rune Kets
Niet op de foto: Ilias Foubert, Senne Brys, Jarne Dierckx, Manuel Adzovic en afgevaardigden Dominik Pauwel/Jimmy Dierckx