Kerstfeest 16/12/2023

Het kerstfeest van Project Jong 9150 vond plaats op 16 december 2023. Door de succesvolle cavaverkoop konden we ALLE jeugdspelers, trainers en afgevaardigden een coachvest met het logo van Project Jong 9150 aanbieden. Daarnaast werd er een leuke match georganiseerd tussen de trainers en de ouders en konden de supporters genieten van een kerstmarktgevoel met gluhwein, jenever en hotdogs. TVJOs Marco en Pieter lichten in de kantine nog de sportieve visie eens toe hoe we volgend seizoen in dezelfde clubkledij en wedstrijdtenues zullen spelen.

Ploegvoorstelling & fandag 2/9/2023

Op de fandag van KJV Kruibeke werden naast de 1e ploeg, reserven en vrouwenploegen van KJV Kruibeke ook alle jeugdploegen van Project Jong 9150 voorgesteld. Niemand minder dan Ruben Van Gucht was de gastheer en als special guest werd Yari Verschaeren opgetrommeld, die zijn eerste voetbalstappen bij KJV Kruibeke heeft gezet. Er waren springkastelen voor de jongsten en er kwam ook een baltovenaar zijn kunsten vertonen.

Tornooi op KJV Kruibeke 26/08/2023

Het jaarlijkse fairplay tornooi van KJV Kruibeke werd georganiseerd met het nieuwe jeugdbestuur van Project Jong 9150. Een mooie zomerdag van U7 tot en met U13 en 1 onwaarschijnlijke regenbui die het tornooi even heeft stilgelegd.