We stellen u graag Kristof Smet en Michel Van Damme voor als nieuwe T1 en T2 van KSVE Bazel. Jan Claessens en Stephan Schyns (huidige T1 en T2 dit seizoen en afgelopen 2 seizoenen) doen een stap opzij maar blijven nauw verbonden aan onze club en zullen zich mee inzetten voor de sportieve organisatie.
Kristof Smet (38 jaar) heeft zijn sporen verdiend als T1 bij Eendracht Zele in 1e provinciale de afgelopen 6 jaar. Michel Van Damme heeft als jeugdtrainer bij Kieldrecht (6j), Germinal Beerschot (2j) en Waasland-Beveren (6j) een uitgebreide ervaring en heeft de afgelopen jaren als TVJO, Physical coach en revalidatie-trainer een heel breed profiel.
Onze beloftentrainer Ivan Van Thillo, keeperstrainer Erwin Pincket en TVJO Marco Cuyt hebben hun engagement bij de club verlengd.
De gesprekken met de spelers zijn volop aan de gang en er wordt ook gepraat met enkele versterkingen voor de 1e ploeg. Meer nieuws volgt hierover in de komende dagen en weken.