KSVE Bazel heeft voor het seizoen 2022-2023 Filip Strobbe aangesteld als nieuwe trainer voor het eerste elftal. Hij zal hierin worden bijgestaan door Stefan Mets als T2 en Mike Christiaens als trainer U21. Sven Verhoest wordt de nieuwe teamafgevaardigde en Robbe De Bruyn vervoegt de club als kine. De gesprekken met een keeperstrainer zijn volop bezig. KSVE Bazel stopt hiermee de samenwerking met Robby Kerremans die afgelopen seizoen had overgenomen van Kristof Smet.
Filip Strobbe heeft een ruime ervaring in de voetbalwereld zowel als speler en als trainer. Hij begon zijn loopbaan bij Kemzeke en speelde bij Tielrode, Moerbeke en Hardy Waasmunster. Als trainer was hij succesvol bij Robur, Sinaai, Haasdonk, Kemzeke en de afgelopen 2 seizoenen bij SK Beveren. Een seizoen zonder zorgen is de eerste prioriteit al is de A-kern zeker versterkt met enkele jonge twintigers zoals Francis De Lamper (Mariekerke-Branst), Jordy Van Hauter (Berlare), Maki Hussein (SK Beveren) en Tite Sisoka (Sint-Niklaas). Keeper Domien Mutsaers (SK Beveren) vervolledigt de lijst.
Nieuwe spelers mogen zich altijd nog aanmelden bij trainer Filip Strobbe via strobbefilip@skynet.be of 0476 41 51 18.